چگونه یک فنجان قهوه بهتر دم کنیم؟

آن فنجان قهوه صبحگاهی بخشی از برنامه روزانه برای بسیاری از افراد است و اکنون که تعطیلات گذشته است، ما به سر کار برمی گردیم و در می یابیم که بازگشت به زندگی عادی بدون آن قهوه بسیار سخت تر است. اگر قهوه بد باشد، پس بازگشت به کار بسیار دشوارتر است! خرید قهوه

در اینجا توصیه هایی از ریچارد گرگوری، صاحب شرکت پرسکات قهوه روسترز آورده شده است. به خاطر داشته باشید که گرگوری توصیه می کند ابتدا به فیلتر کردن آب توجه کنید و سپس به روش آسیاب قهوه و دم کردن آن توجه کنید. او کاملاً معتقد است که آب فیلتر شده و کیفیت آسیاب قهوه بیش از آن که مردم به آنها اعتبار بدهند، با تهیه یک فنجان قهوه خوب ارتباط دارد.

قهوه، دم کردن، ناهار خوری، دستور العمل ها، نکات، نکات دم کردن،

گرگوری همچنین توصیه می‌کند انواع مختلف دانه‌های قهوه، مخلوط‌ها و برشته‌ها را امتحان کنید تا بفهمید چه چیزی دوست دارید. او گفت: “من واقعاً احساس می کنم “قهوه خوب” به نظر خود شخص بستگی دارد، بنابراین بازی کنید و سطح خود را پیدا کنید. “پس اگر شما آن را “ضعیف” یا به نوعی خارج از هنجار دوست دارید چه؟ این قهوه شماست، درست است؟»

از آب لوله کشی فیلتر شده/مقیاس شده استفاده کنید

به گفته گرگوری، “آب چاه شهر ما کمی در “سمت سخت” قرار دارد. او توصیه می کند از یک فیلتر آب با کیفیت بالا در خانه خود استفاده کنید تا سرب، کلر و مواد معدنی آب سخت را کاهش دهید که می تواند به آرامی به شما آسیب برساند. قهوه ساز.

از فرز آسیاب استفاده کنید

آسیاب قهوه حباب دانه ها را به اندازه یکنواخت خرد می کند و به آب اجازه می دهد تا در طول فرآیند دم کردن قهوه به طور مداوم با قهوه تماس پیدا کند. قهوه آسیاب شده نه تنها یک فنجان قهوه با طعم بهتر می سازد، بلکه از مسدود شدن فیلتر جلوگیری می کند و به شما انعطاف پذیری می دهد تا دانه ها را با ظرافت مناسب برای نوع قهوه ساز مورد استفاده آسیاب کنید.

قهوه ساز

گرگوری دو نوع را توصیه می‌کند: قهوه‌ساز دارای گواهی انجمن قهوه تخصصی (همان سازمانی که استانداردها را برای اکثر قهوه‌سازهای قطره‌ای رستوران تعیین می‌کند) یا، برای بهترین دم‌نوش، نسخه‌ای از فرنچ پرس.

گرگوری با توجه به ارتفاع ما 1 اونس را توصیه می کند. قهوه برای هر 16-18 اونس. آب گرم شده تا 200 درجه فارنهایت. اگر از فرنچ پرس استفاده می کنید، او چهار تا شش دقیقه را برای خیساندن توصیه می کند.

انتخاب قهوه شما

گرگوری خاطرنشان می‌کند که قهوه‌های فروخته شده در سوپرمارکت‌ها نسبت به قهوه‌های مخصوص برشته‌کننده قدیمی‌تر و کیفیت پایین‌تری دارند، به همین دلیل است که اکثراً روی کیسه‌شان تاریخ برشته‌ای ندارند. این بدان معنی است که قهوه به طور معمول کهنه است، اگرچه طعم ثابتی را ایجاد می کند، جایی که هر فنجان قهوه سوپرمارکت طعمی شبیه به قبلی دارد. برای بهترین طعم، قهوه خود را ظرف یک هفته پس از برشته کردن بخرید و همه آن را ظرف دو هفته پس از برشته کردن دم کنید.

در نهایت، به خاطر داشته باشید که دم کردن قهوه عالی یک هنر است، نه یک علم. گرگوری در حالی که می‌دانست که مردم پاسخ‌های دقیق‌تری می‌خواهند، خاطرنشان کرد که «در زندگی خیلی کم است. به همین دلیل است که قهوه خوب در کافه ها ارزش پرداخت دلار را دارد.»

حتما بخوانید:
نمایندگی هایک ویژن تهران

منبع: فارسی کلاب

مطلب شماره 21:

عنوان: طرز تهیه قهوه عربی (دستور پخت آسان)

یکی از جنبه های سرگرم کننده امتحان قهوه های مختلف، یادگیری فرهنگ های مختلف جهان است. در بسیاری از فرهنگ ها، نوشیدن قهوه یک فعالیت اجتماعی سنتی است و قهوه عربی تفاوتی ندارد. این قهوه با جوشاندن آن روی اجاق گاز در قابلمه کوچکی به نام بریک تهیه می شود. وقتی آماده شد، آن را برای سرو به یک قهوه جوش تزئینی به نام دالا منتقل می کنند. اگرچه نسخه های زیادی وجود دارد، قهوه عربی معمولاً قوی و بدون شیرینی سرو می شود و فقط با هل طعم می دهد.

به جای داشتن یک دستور العمل کاملاً تعریف شده با اندازه گیری های دقیق، این روش تهیه قهوه از طریق خانواده های عربی که توسط مادر یا پدرسالار آموزش داده شده است، منتقل می شود. استفاده از “قاشق انبوه” برای اندازه گیری قهوه و فنجان سرو برای اندازه گیری آب یک راه معمول برای شروع است. در زیر، طرز تهیه قهوه سنتی عربی را در خانه به شما آموزش می دهیم.

1. قهوه جوش بریکی را راه اندازی کنید.

اولین قدم در تهیه قهوه عربی، راه اندازی قهوه جوش است. آب و شکر (در صورت تمایل) را در تابه یا بریکی بریزید. روی حرارت متوسط بگذارید تا بجوشد.

2. قهوه و هل را اضافه کنید.

وقتی آبتان به جوش آمد، قهوه آسیاب شده و هل را با دقت اضافه کنید.

3. دوباره به جوش برگردید.

نزدیک باشید، زیرا این به سرعت اتفاق می افتد. وقتی مخلوط کف کرد، برای مدت کوتاهی آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید کف آن فروکش کند.

4-تکرار کنید

بریکی را روی حرارت برگردانید و اجازه دهید مخلوط دوباره کف کند. سپس آن را بردارید و بگذارید کف ته نشین شود. این کار را حداقل دو بار انجام دهید تا به بافت فوم مناسب برسید.

5. سرو کنید و لذت ببرید.

قهوه عربی شما اکنون آماده نوشیدن است! آن را با احتیاط در فنجان های کوچک یا قافی برای سرو بریزید. در صورت تمایل از صافی استفاده کنید.

ملاحظات دیگر در مورد قهوه عربی

قهوه عربی با تهیه آن مشخص می شود نه قهوه خاص. می توانید از هر نوع لوبیا استفاده کنید، البته باید خیلی ریز آسیاب شوند. اگر می‌خواهید چگونه قهوه عربی درست کنید، باید با دانه‌های قهوه تازه و خوشمزه شروع کنید.

به طور سنتی، این قهوه بدون صافی سرو می‌شود و تفاله‌های ریز آن در پایین آن قرار می‌گیرد. اضافه کردن کمی آب سرد به ته نشین شدن تفاله های قهوه در ته دیگ کمک می کند. مراقب باشید که آخرین جرعه را ننوشید، در غیر این صورت ممکن است با یک لقمه تفاله نوشید! اگر تفاله دوست ندارید، می توانید قهوه خود را در یک صافی خوب بریزید.

می توانید هل را از قبل آسیاب شده یا به صورت غلاف کامل خریداری کنید. مانند قهوه، از هل تازه آسیاب شده قوی‌ترین طعم را می‌گیرید و می‌توانید دانه‌های قهوه و غلاف هل را با هم یا جداگانه آسیاب کنید. اما نگران نباشید – هل از قبل آسیاب شده نیز خوشمزه است، و این چیزی است که ما برای این راهنما استفاده کردیم.

حتما بخوانید:
برج خنک کننده ، کولینگ تاور ، قیمت فروش برج خنک کننده فایبرگلاس و فلزی

وقتی «قهوه عربی» را می شنوید، ممکن است تعجب کنید که کدام کشور مظهر فرهنگ و هیاهوی مراسم سرو است. اتحادیه عرب شامل 22 کشور از جمله عربستان سعودی، ترکیه، مصر و لبنان است که خاورمیانه را تشکیل می دهند. هر منطقه (و هر خانواده) پیچ و تاب خاص خود را برای قهوه دارد. یکی از مشترکات این است که هیچ کدام از آنها با شیر سرو نمی شود.

عربستان سعودی

قهوه عربستان با همان روشی که در دستور بالا وجود دارد تهیه می شود. می توان آن را با هر قهوه برشته ای درست کرد، اما به طور معمول، با اضافه کردن میخک و زعفران، یک برشته سبک را خواهید دید. این تنوع معمولا با خرما سرو می شود.

قهوه ترک با کمی شکر و بدون هل تهیه می شود. دانه های قهوه خیلی ریز آسیاب می شوند و به صورت پودر در می آیند. این سنت ترکی است که میزبان از مهمان می پرسد که قهوه اش را چگونه دوست دارد، یعنی چقدر شکر اضافه کند. طبق عادت، فقط باید یک فنجان بنوشید. به طور معمول، آن را با شیرینی های ترکی یا سایر خوراکی های شیرین سرو می کنند. قهوه ترک نقش مهمی در ازدواج دارد. عروس خانم باید برای داماد و خانواده اش قهوه سرو کند.

مصر

قهوه مصری مشابه قهوه ترک است اما با افزودن ادویه هایی مانند هل، میخک و جوز هندی.

لبنان

قهوه لبنانی در نظر گرفته شده است که قوی تر از یک شات اسپرسو باشد و تقریباً 1.5 اونس آب در هر قاشق چای خوری قهوه مصرف می کند. افزودن هل و شکر اختیاری است.

در فرهنگ خاورمیانه، بسته به منطقه، روش‌های مختلفی وجود دارد که قهوه را با شیرین‌کننده‌ها و ادویه‌ها تقویت می‌کند. این سنت اساسی است که همه آنها را به هم پیوند می دهد.

تعبیه شده در فرهنگ

به عنوان راهنمای مهمان نوازی، تهیه قهوه برای مهمانان مراسمی در جوامع عربی است. در سبک سنتی واقعی، دانه های قهوه ابتدا به عنوان بخشی از مراسم انتخاب و برشته می شوند. سنگ زنی با هاون و هاون انجام می شود. قهوه در فنجان های کوچک آماده و سرو می شود تا با مهمانان به اشتراک گذاشته شود. وقتی صحبت از شریک شدن به میان می‌آید، آداب ناگفته‌ای وجود دارد که در خانواده‌ها منتقل شده است. شرکت نکردن بی‌ادب تلقی می‌شود و همیشه اول از همه به بزرگان خدمات داده می‌شود.

هر مناسبتی در فرهنگ عربی با یک وعده قهوه همراه است، خواه عروسی، تولد یا تشییع جنازه باشد. برای شرایط غم انگیز، قهوه تلخ سرو می شود و برای جشن های شاد، آن را با خوراکی های شیرین سرو می کنند. اگر با آداب و رسوم این فرهنگ آشنا نیستید، ممکن است سرو قهوه بسیار جذاب به نظر برسد. با این حال، در فرهنگ عربی، افتخار و امتیاز خدمت و ارتباط با مهمانان، خانواده و دوستان ریشه عمیقی دارد و یک شیوه زندگی است.

منبع: فارسی کلاب

دیدگاهتان را بنویسید

hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort html nullednulled themesKamagrabuy stripe accountjoybetMobil Ödeme Bozdurmarekorbetgenco bahisdeneme bonusu veren sitelerBağlama büyüsü