اسید سیتریک کلیدی کاهشPH محفظه از رویش باکتری دوری می‌کند در سرانجام باعث ارتقا قدمت مفید غذاهای فراوری شده بهطور چشمگیری می شود. اسیدی کننده های دستگاه گوارش اهمیت کمتر PH خوراک، دستگاه گوارش و سیتوپلاسم میکروبی سبب ساز محدودیت در رشد باکتری های بیماری زای دستگاه گوارش و در نتیجه، ارتقا رشد و بازدهی غذایی در زنبورهای عسل می اسید سیتریک به جهت زن باردار شوند. استفاده از کارداران اسیدی کننده دستگاه گوارش امداد بزرگی در نگهداری تعادل میکروبی دستگاه گوارش می کند. اسیدسیتریک را از مرکبات زیرا پرتقال و لیمو میگیرند که طعمیترش مثل و اسیدی و خوشمزه می دهد و از آن برای نوشابه، مربا، آبنبات، نوشیدنیهای میوهای و غیرازآن استفاده میکنند. از بین آن ها می توان به اسید سیتریک اشاره کرد که نیز خاصیت ضد باکتریایی داراست و نیز در تغذیه زنبورعسل استفاده می شوند. ۱۸ درصد در صنعت های غذایی ۱۶ % در صنعت های شوینده، ۸ % در گروه دارویی و ۷ % در سایر مصارف صنعتی به کار گرفته می شود. کار به تعویق افتاد. معضلات صنایع غذایی در کشورما به کارگیری از حفظ کننده های صنعتی به جای نگهدارنده های استاندارد صنعت های غذایی می باشد که در تولید محصولات گوناگون مانند آبمیوه ها و نوشیدنی ها و حتی لبنیات به فعالیت می رود و این مساله موجب شده تا سرطان در مرزوبوم ما شیوع قابل توجهی داشته باشد. در عین اکنون ، آن‌ها تقریبا ملایم عمل می نمایند و در محصولات شوینده ی دستی خطری را به جهت کاربرد به وجود نمی آورند. کاربردهای متعددی در مواد غذایی و آشامیدنی داراست و در محصولات مراقبت از پوست، داروها و در خوراک حیوانات هم به کار گیری می شود و به همین استدلال در حوزه بازار فروش، آتی مهربانی دارد. جوهر لیمو ماده ای افزودنی مالامال کاربرد و بیخطر است که کمیته مشترک صادرات مواد افزودنی غذایی سازمان بهداشت جهانی و سازمان غذا و کشاورزی (وابسته به سازمان ملل) بی خطر بودن آنرا ثبت نموده است. MCA از رایج ترین مواد افزودنی غذایی محسوب می شود. اسید سیتریک خشک ایرانی Citric Acid | اسید سیتریک یک اسید ضعیف هست که به طور طبیعی در مرکبات نظیر لیمو و پرتقال یافت می شود. اسیدهای غذایی به منظور ترش نمودن آبنبات استفاده می شوند. از گزاره اسیدهای آلی گزینه به کارگیری در صنایع متفاوت اسید سیتریک می باشد که مهم کاربرد زیادی در صنایع غذایی، دارویی، بهداشتی و سایر صنعت های میباشد. آقای علامه راد در در آغاز در آیتم نقش و مهم اسید سیتریک و کاربرد آن در صنایع توضیحاتی ارائه دهید . مقدار القا آپوپتوز به وسیله دستگاه فلوسیتومتری اصلی کیت آنکسین-پروپیدیوم یدید (Annexin-PI) طبق راهبرد کیت در هر سه زمان انکوباسیون آیتم بررسی قرار گرفت. در اینجا بیشتر به باز‌نگری وب سایت اسید سیتریک در چه مواد غذایی وجود دارد.

ایندکسر