آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنای “غوطه ور” است و نوعی دسر ایتالیایی مبتنی بر قهوه است که از یک یا دو بستنی وانیلی یا ژلاتو و یک قاشق قهوه اسپرسوی گرم تشکیل شده است.
ریشه های آفوگاتو به میلان برمی گردد.
اگرچه ایتالیایی ها آفوگاتو را به عنوان دسر دسته بندی می کنند ، بسیاری از کافه ها و رستوران ها در شهرها و کشورهای مختلف آن را به عنوان یک نوشیدنی سرو می کنند
و گاهی اوقات به توت ها و میوه های دیگر مانند نارگیل یا بیسکویت و شکلات طعم می دهند.
زیبایی این نوشیدنی / دسر علاوه بر شکل جذاب و فریبنده آن ، طعم شیرین بستنی است
که وقتی با تلخی اسپرسو جفت شود ، نرم و ترکیبی جذاب ایجاد می کند.
طرز تهیه آفوگاتو
برای تهیه آفوگاتو هرگز از قهوه آماده استفاده نکنید.
قهوه شما باید اسپرسو باشد و در اسپرسو ساز درست شود. بعد از تهیه اسپرسو ، آن را روی بستنی بریزید و سرو کنید.
به طوری که کم کم هنگام خوردن ، بستنی با حرارت اسپرسو ذوب شود. برای تزیین آفوگاتو از بیسکویت ، ویفر یا شکلات به انتخاب خود استفاده کنید.
مواد برای تهیه آفوگاتو
دو پیمانه بستنی وانیلی یا شیر
اسپرسو گرم 50 میلی گرم
بیسکویت ، شکلات و … چیزی برای تزئین
نحوه آماده سازی برای آفوگاتو
مرحله ی 1
لیوان محکم را در فریزر قرار دهید.
وقتی بستنی و ظروف آن در سردترین حالت ممکن قرار بگیرند ، لذت آفوگاتو بیشتر می شود.
دو پیمانه بستنی را که از فریزر بیرون آورده اید برداشته و درون لیوان قرار دهید.
یکبار دوبار اسپرسو پر کنید و مستقیماً روی بستنی بریزید.
عکسهای اسپرسو و بستنی را می توانید بصورت جداگانه در ظروف بستنی برای مهمانان در اسپرسو سرو کنید تا آنها خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند.
برای تزئین آن از پودر وانیل ، رول بیسکویت ، ترافل کوچک یا پودر قند استفاده کنید و از ترکیب فوق العاده سرد ، گرم ، تلخ و شیرین لذت ببرید.