طرز تهیه آفوگاتو بهترین دسر سرد ایتالیایی

آفوگاتو در زبان ایتالیایی به معنای “غوطه ور” است و نوعی دسر ایتالیایی مبتنی بر قهوه است که از یک یا دو بستنی وانیلی یا ژلاتو و یک قاشق قهوه اسپرسوی گرم تشکیل شده است.

ریشه های آفوگاتو به میلان برمی گردد.

اگرچه ایتالیایی ها آفوگاتو را به عنوان دسر دسته بندی می کنند ، بسیاری از کافه ها و رستوران ها در شهرها و کشورهای مختلف آن را به عنوان یک نوشیدنی سرو می کنند

و گاهی اوقات به توت ها و میوه های دیگر مانند نارگیل یا بیسکویت و شکلات طعم می دهند.

زیبایی این نوشیدنی / دسر علاوه بر شکل جذاب و فریبنده آن ، طعم شیرین بستنی است

که وقتی با تلخی اسپرسو جفت شود ، نرم و ترکیبی جذاب ایجاد می کند.

طرز تهیه آفوگاتو

برای تهیه آفوگاتو هرگز از قهوه آماده استفاده نکنید.

قهوه شما باید اسپرسو باشد و در اسپرسو ساز درست شود. بعد از تهیه اسپرسو ، آن را روی بستنی بریزید و سرو کنید.

به طوری که کم کم هنگام خوردن ، بستنی با حرارت اسپرسو ذوب شود. برای تزیین آفوگاتو از بیسکویت ، ویفر یا شکلات به انتخاب خود استفاده کنید.

مواد برای تهیه آفوگاتو

دو پیمانه بستنی وانیلی یا شیر
اسپرسو گرم 50 میلی گرم
بیسکویت ، شکلات و … چیزی برای تزئین

نحوه آماده سازی برای آفوگاتو

مرحله ی 1

لیوان محکم را در فریزر قرار دهید.

وقتی بستنی و ظروف آن در سردترین حالت ممکن قرار بگیرند ، لذت آفوگاتو بیشتر می شود.

دو پیمانه بستنی را که از فریزر بیرون آورده اید برداشته و درون لیوان قرار دهید.

یکبار دوبار اسپرسو پر کنید و مستقیماً روی بستنی بریزید.

عکسهای اسپرسو و بستنی را می توانید بصورت جداگانه در ظروف بستنی برای مهمانان در اسپرسو سرو کنید تا آنها خودشان اسپرسو را روی بستنی بریزند.

برای تزئین آن از پودر وانیل ، رول بیسکویت ، ترافل کوچک یا پودر قند استفاده کنید و از ترکیب فوق العاده سرد ، گرم ، تلخ و شیرین لذت ببرید.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>